تأثیر قند روی پوسیدگی دندان ها
هنگامی که قند مصرف می شود، با باکتری های درون پلاک تعامل پیدا می کند تا اسید تولید کنند. این اسید مسئول پوسیدگی دندان است، زیرا به آرامی مینای دندان ها را حل می کند و حفره ها یا سوراخ هایی روی دندان ها ایجاد می کند. پوسیدگی دندان می تواند منجر به بروز آبسه دندان شود، که ممکن است منجر به کشیدن اجباری دندان شود.Ordibehesht 6, 1401 AP
هنگامیکه ما غذاهای حاوی شکر مصرف میکنیم، یکی از راههایی که شکر روی دندانهای شما اثر میگذارد، ترکیب شدن شکر با بزاق و باکتریهاست. این ترکیب یک لایه چسبناک به نام پلاک را تشکیل میدهد که میتواند مینای دندان را نرم کند و حتی مینای دندان را به عاج و پالپ برساند و حفره ایجاد کند. پلاک همچنین میتواند لثهها را تحریک کند و باعث التهاب و بیماری لثه شود.
Tom Cruise
مسواک زدن و استفاده منظم از نخ دندان یکی از راههای محافظت از دندانها در برابر اثرات پلاک است. توجه داشته باشید که مسواک زدن مستقیم پس از مصرف شکر، زمان مناسبی نیست. قند در لحظه تماس روی دندانها بیشترین تاثیر را میگذارد و میتواند مینای دندان را تا یک ساعت پس از مصرف یک ماده قندی نرم کند. به همین دلیل، بهتر است آب بنوشید و دهان خود را از قند پاک کنید. سپس یک ساعت صبر کنید و دندانهای خود را مسواک بزنید و نخ دندان بکشید. همه قندها مشکلات یکسانی ایجاد نمیکنند. برخی از انواع آنها مخرب تر از بقیه هستند. اجتناب از غذاهای شیرین که چسبناک هستند یا نوشیدنیهایی که حاوی مقادیر زیادی قند و اسید هستند، کمک زیادی به محافظت از دندانهای شما میکند. نوشابهها و انرژیزاها از جمله مواردی هستند که تأثیر شکر روی دندانها را تشدید میکنند و باید از مصرف آنها اجتناب نمایید. بهترین راه برای محافظت از تاثیر قند روی دندان این است که به طور منظم برای تمیز کردن دندانها به دندانپزشک مراجعه کنید تا برخی از سخت ترین تکههای پلاک از بین برود و حفرهها و بیماریهای لثه در اسرع وقت شناسایی و درمان شوند.
خدماتی که ما ارائه می دهیم:
- مهارت های علمی برای به دست آوردن نتیجه مطلوب
- مهارتهای ارتباطی برای به دست آوردن نتیجه مطلوب
- فرصت شغلی مناسب برای به دست آوردن نتیجه
- محیط کاری مناسب برای نتیجه